O nas

Podjetje DYNAMIX d.o.o. je majhno in ambiciozno podjetje katerega glavna dejavnost je proizvodnja sesalnikov.

Poleg izdelave sesalnikov se v podjetju ukvarjamo tudi z brizganjem izdelkov iz plastičnih mas, kateri so večji del namenjeni naročnikom iz proizvodnje gospodinjskih aparatov, elektro in pohištvene industrije.

V podjetju brizgamo različne plastične mase: termoplaste (PC, PP, PA, ABS, PE PB, PPE, POM, TPE) in duroplaste. Brizganje izdelkov izvajamo na šestnajstih brizgalnih strojih od 60 do 800 ton zapiralne sile, za katere občasno nudimo tudi proste kapacitete, zagotovljen imamo tudi servis in vzdrževanje orodij za brizganje plastike. Nudimo tudi montažo le teh.

Kakovost

Ker podjetje stremi k natančnosti, ažurnosti in predvsem k zadovoljstvu kupcev, tako z vidika kvalitete, kot tudi rokov, smo pridobili certifikat ISO 9001-2000 z certikacijsko oznako Q-026.

Poleg prilagodljivosti dinamičnim tržnim razmeram in cenovne sprejemljivosti izdelkov, podjetje pazljivo usmerja svoje potenciale v širitev palete proizvodov ter kontinuirane izboljšane kvalitete.
Prizadevamo si, da bi bili uspešni po kakovosti tudi z izdelki za avtomobilsko industrijo, zaradi česar sistem vodenja že prilagajamo zahtevam ISO/TS 16949.